Lirik Lagu Lemu Tapi Ayu – Suka Wijaya

By | Desember 23, 2019

Lirik Lagu Lemu Tapi Ayu – Suka Wijaya

LEMU TAPI AYU
Voc. Suka Wijaya
Cipt. Suka Wijaya
Arr.

Apa dure sun wong blesak
Luru jodoh susah
Apa dure kurang ganteng
Wadon langka sing demen

Yen ana wadon gelem
Sing aja ngrayu ngrayu
Bagen lemu…
Sing penting ayu

Memang kita gagah tampan
Urip ya ora mapan
Naksir anake wong sugih
Kita bli mawas diri

Pantes urip sengsara
Susah luru mertua
Sebab kita rumasa
Anak polisi desa

Reff:
Pindang lombang iwake
Baskom sendoke gelem
Semene bujang kawake
Langka sing gelem

Memang ora gampang
Luru calon pasangan
Senajan uwis pangset
Durung di pai pareng

Memang kita gagah tampan
Urip ya ora mapan
Naksir anake wong sugih
Kita bli mawas diri

Pantes urip sengsara
Susah luru mertua
Sebab kita rumasa
Anak polisi desa

Reff:
Pindang lombang iwake
Baskom sendoke gelem
Semene bujang kawake
Langka sing gelem

Memang ora gampang
Luru calon pasangan
Senajan uwis pangset
Durung di pai pareng

Apa dure sun wong blesak
Luru jodoh susah
Apa dure kurang ganteng
Wadon langka sing demen

Yen ana wadon gelem
Sing aja ngrayu ngrayu
Bagen lemu…
Sing penting ayu