Lirik Lagu Mabok Lakine Uwong – Novi KD

Bagikan

Lirik Lagu Mabok Lakine Uwong – Novi KD || Lirik Lagu Tarling 2022

MABOK LAKINE UWONG
Voc. Novi KD
Cipt. Dawer
Arr. Rochmad Hidayat

Manis meseme gawe penasaran
Ganteng rupane gawe keracunan

Ngelap ning ati ndeleng seklayabe
Tleteb rasane yen nyawang rabine

Cinta sejerone kaca
Kesiksa rasa ning jiwa
Ning batin bli bisa bohong
Sun mabok…. lakine uwong

Reff:
Lamon wong demen bisa di pilih
Emong demeni wong due rabi…

Tapi kepriwen bli bisa klalen
Maboke wis seratus persen

Bli mungkin demeni wong sejen

Ngelap ning ati ndeleng seklayabe
Tleteb rasane yen nyawang rabine

Cinta sejerone kaca
Kesiksa rasa ning jiwa
Ning batin bli bisa bohong
Sun mabok…. lakine uwong

Reff:
Lamon wong demen bisa di pilih
Emong demeni wong due rabi…

Tapi kepriwen bli bisa klalen
Maboke wis seratus persen

Bli mungkin demeni wong sejen

Manis meseme gawe penasaran
Ganteng rupane gawe keracunan

Ngelap ning ati ndeleng seklayabe
Tleteb rasane yen nyawang rabine

Cinta sejerone kaca
Kesiksa rasa ning jiwa
Ning batin bli bisa bohong
Sun mabok…. lakine uwong

Was this helpful?

0 / 0