Lirik Lagu Manjing Metu – Iin Tarmini

By | Februari 18, 2020

Lirik Lagu Manjing Metu – Iin Tarmini || Lirik Lagu Iin Tarmini

MANJING METU
Voc. Iin Tarmini
Cipt. Mamin Kedung
Arr. Karpin RJ

Yen wong wadon prengat prengut
Lagi pengen aleman
Langka bae waktu kanggo istrine
Kula kuh kang pengen asih asihan

Sampean bli gelem anteng
Pegel nahan lara weteng
Manjing metu gawe wong wadon nafsu
Kakang ora betah meneng ning umah

Manjing metu maning
Manjing metu maning
Manjing metu maning
Manjing metu maning

Reff:
Dadi kula dangdan kanggo apa
Ya percuma yen di anggurena

Ning umah ora ilok manjing sue
Kakang sering metu ning jaba

Apa kulane kudu melu bareng metu

Sampean bli gelem anteng
Pegel nahan lara weteng
Manjing metu gawe wong wadon nafsu
Kakang ora betah meneng ning umah

Manjing metu maning
Manjing metu maning
Manjing metu maning
Manjing metu maning

Reff:
Dadi kula dangdan kanggo apa
Ya percuma yen di anggurena

Ning umah ora ilok manjing sue
Kakang sering metu ning jaba

Apa kulane kudu melu bareng metu

Sampean bli gelem anteng
Pegel nahan lara weteng
Manjing metu gawe wong wadon nafsu
Kakang ora betah meneng ning umah

Manjing metu maning
Manjing metu maning
Manjing metu maning
Manjing metu maning