Lirik Lagu Mata Keranjang – Ochol Dhut Ft Desy paraswaty || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Mei 2, 2020

Lirik Lagu Mata Keranjang – Ochol Dhut Ft Desy paraswaty || Lirik Lagu Ochol Dhut

MATA KERANJANG
Voc. Ochol Dhut Ft Desy Paraswaty
Cipt. Ali Gangga
Arr. Azana Wilahyu

Wong ayu sapa arane
Yen mesem pantes rupane
Nandur tomat cukule jae
Kakang pengen weruh arane

Dasar Lanang mata keranjang
Rayu ngerayu wadon ning dalan
Desa bangkir genaeng kraca
Ora mikir ora ngaca

Reff:
Nok aja galak galak temen
Bokatan langka sing demen
Tuku kayu tuku kardus
Ayu ayu ora bagus

Terserah pujare kita
Sampean melu melu apa
Es salak campur gula watu
Wong di tolak malah nafsu

Dasar Lanang mata keranjang
Rayu ngerayu wadon ning dalan
Desa bangkir genaeng kraca
Ora mikir ora ngaca

Reff:
Nok aja galak galak temen
Bokatan langka sing demen
Tuku kayu tuku kardus
Ayu ayu ora bagus

Terserah pujare kita
Sampean melu melu apa
Es salak campur gula watu
Wong di tolak malah nafsu

Wong ayu sapa arane
Yen mesem pantes rupane
Nandur tomat cukule jae
Kakang pengen weruh arane

Dasar Lanang mata keranjang
Rayu ngerayu wadon ning dalan
Desa bangkir genaeng kraca
Ora mikir ora ngaca