Lirik Lagu Melekan Wadon – Dian Anic

By | Februari 26, 2019

Lirik Lagu Melekan Wadon – Dian Anic

Tek rasa kakang wis sejen
Ora sepisan balen
Yen ana wong wadon nelpon
Kaya bli gelem katon

Yen nelpon umpet umpetan
Maen rahasiaan
Yen cuma batur biasa
Kenalaken ning kula

Sapa wadone
kula rabine berhak nakonane

Reff:
Lunga bengi yen esuk nembe katon
Alesan melekan bayi
Apa melekan wadon
Sing bahaya dudu sih turu bareng
Sing luih bahaya yen wis melekan bareng

Yen nelpon umpet umpetan
Maen rahasiaan
Yen cuma batur biasa
Kenalaken ning kula

Sapa wadone
kula rabine berhak nakonane

Reff:
Lunga bengi yen esuk nembe katon
Alesan melekan bayi
Apa melekan wadon
Sing bahaya dudu sih turu bareng
Sing luih bahaya yen wis melekan bareng

Tek rasa kakang wis sejen
Ora sepisan balen
Yen ana wong wadon nelpon
Kaya bli gelem katon

Yen nelpon umpet umpetan
Maen rahasiaan
Yen cuma batur biasa
Kenalaken ning kula

Sapa wadone
kula rabine berhak nakonane

Facebook Comments