Lirik Lagu Mental Anggur – Susy Arzetty

By | April 6, 2021

Lirik Lagu Mental Anggur – Susy Arzetty || Lirik Lagu Tarling 2021

MENTAL ANGGUR
Voc. Susy Arzetty
Cipt. Wadi Oon
Arr. Agus Manthep

Lir kembang melati…
Dau mekar lagi bengi
Sun ditinggal laki…
Resmi rangda lagi wingi

Nung nang ning nang ning nung n
ing nang ning nang ning nung
Wanine ari tas nginung

Rai mah rai melas
Wanine wani anggas
Pengen demenan
Wedi ketangguan

Awake lemungur betah ngukur kasur
Mentale mung mental anggur
Aja dolanan geni yen bli niat nambah rabi
Nakale kagok watire ditabok

Yen ngrayu wong wadon
Lambe sampe kumut kumut
Kang aja kemanisen
Lambene bokat dirubung semut

Nung nang ning nang ning nung n
ing nang ning nang ning nung
Wanine ari tas nginung

Rai mah rai melas
Wanine wani anggas
Pengen demenan
Wedi ketangguan

Awake lemungur betah ngukur kasur
Mentale mung mental anggur
Aja dolanan geni yen bli niat nambah rabi
Nakale kagok watire ditabok

Yen ngrayu wong wadon
Lambe sampe kumut kumut
Kang aja kemanisen
Lambene bokat dirubung semut