Lirik Lagu Menusa Ghibah – Eddy Zacky

Diposting pada

Lirik Lagu Menusa Ghibah – Eddy Zacky || Lirik Lagu Tarling Eddy Zacky

MENUSA GHIBAH
Voc. Eddy Zacky
Cipt. Rd Eddy Zacky
Arr. Thanu Al Ibnu

Arep ngomong apa ora tek pikiri
Ngomong abang ijo pujare ngkono
Maklum wong panas ati segala di omongi
Najan baguse ning sira katon blesake

Lamon lagi sengit sengita bae
Tapi aja ngajak batur sejene
Sampe ngarang cerita supaya wong percaya
Nyebar fitnah tiba ning kana kana

Coba sira ngaca ning balong amba…

Reff:
Yen due cangkem tulung dijaga
Aja ngomong sing ora-ora
Yen arep ghibah sira kekaca
Apa sira urip sempurna

Malaikat Atid nyateti dosa
Laka menusa sing sempurna
Kabeh menusa dueni dosa
Cuma cara sing beda-beda

Macem macem dosa
Sing ghibah ya ana
Termasuk badanira

Lamon lagi sengit sengita bae
Tapi aja ngajak batur sejene
Sampe ngarang cerita supaya wong percaya
Nyebar fitnah tiba ning kana kana

Coba sira ngaca ning balong amba…

Reff:
Yen due cangkem tulung dijaga
Aja ngomong sing ora-ora
Yen arep ghibah sira kekaca
Apa sira urip sempurna

Malaikat Atid nyateti dosa
Laka menusa sing sempurna
Kabeh menusa dueni dosa
Cuma cara sing beda-beda

Macem macem dosa
Sing ghibah ya ana
Termasuk badanira

Arep ngomong apa ora tek pikiri
Ngomong abang ijo pujare ngkono
Maklum wong panas ati segala di omongi
Najan baguse ning sira katon blesake

Lamon lagi sengit sengita bae
Tapi aja ngajak batur sejene
Sampe ngarang cerita supaya wong percaya
Nyebar fitnah tiba ning kana kana

Coba sira ngaca ning balong amba…