Lirik Lagu Milih Sampean – Nok Neng Sagita

By | November 28, 2019

Lirik Lagu Milih Sampean – Nok Neng Sagita

MILIH SAMPEAN
Voc. Nok Neng Sagita
Cipt. Mamin Kedung
Arr. Karpin RJ

Lintang… akeh peteng…
Wulan… siji padang…
Najan akeh… wong lanang…
Sing kedeleng… mung kakang…

Lamon soke milih kula milihe kakang
Sewu lanang ana ngadepan
Mung sampean siji sing tek pilih
pilihan ati

Mungkin wis terlanjur sayang ning sampean
A…bot bae kula demene
Sejujure memang tek akui tulus sing ati
Demene ning sampean bae…

Reff:
Senajan akeh wong lanang
Cuman sampean sing kula sayang

Segara adoh pinggire
Demeni kakang langka tungtunge
Sampe tekang ning endi
Bli nyerah sun ndemeni
Ati teguh.. cinta nggo wong siji

Mungkin wis terlanjur sayang ning sampean
A…bot bae kula demene
Sejujure memang tek akui tulus sing ati
Demene ning sampean bae…

Reff:
Senajan akeh wong lanang
Cuman sampean sing kula sayang

Segara adoh pinggire
Demeni kakang langka tungtunge
Sampe tekang ning endi
Bli nyerah sun ndemeni
Ati teguh.. cinta nggo wong siji

Mungkin wis terlanjur sayang ning sampean
A…bot bae kula demene
Sejujure memang tek akui tulus sing ati
Demene ning sampean bae…

Facebook Comments