Lirik Lagu Nafkah Lara – Anik Arnika

By | April 10, 2019

Lirik Lagu Nafkah Lara – Anik Arnika

Nguculaken endase
Tapi dicekel buntute
Hubungan karo sampean
Gawe jrengjem ning fikiran

Ngupai seneng wis ora
Cuma nafkah sing lara
Jantung kaya di gunting
Larane sampe tekang daging

Reff:
Nggo apa peturon mewah
yen kakang langka ning umah
Pahite ning hubungan
Batin guncang cinta wis ilang

Asate banyu mata
bli mungkin nambani lara
Nyiksa ati nyiksa diri
Ngaboti cinta… wis langka rasa

Ngupai seneng wis ora
Cuma nafkah sing lara
Jantung kaya di gunting
Larane sampe tekang daging

Reff:
Nggo apa peturon mewah
yen kakang langka ning umah
Pahite ning hubungan
Batin guncang cinta wis ilang

Asate banyu mata
bli mungkin nambani lara
Nyiksa ati nyiksa diri
Ngaboti cinta… wis langka rasa

Nguculaken endase
Tapi dicekel buntute
Hubungan karo sampean
Gawe jrengjem ning fikiran

Ngupai seneng wis ora
Cuma nafkah sing lara
Jantung kaya di gunting
Larane sampe tekang daging

Facebook Comments