Lirik Lagu Nagih Utang – Ochol Dhut || Lirik Lagu Tarling 2021

Diposting pada

Lirik Lagu Nagih Utang – Ochol Dhut || Lirik Lagu Tarling Ochol Dhut

NAGIH UTANG
Voc. Ochol Dhut
Cipt. Zale RM
Arr. Casyadi CN

Dudu wong sugih sun masih kurang
Nanging batur nyilih sun bli tegelan
Yen wayahe butuh kadang sok blenak
Lagi utang ngrayu di tagih nyentak

Malah luwih galak… sing di utangi…
Padahal cuma… mung nagih janji

Reff:
Wong nagih utang taruhane nyawa
Malah ngajak perang yen marek ning umah
Wong nagih utang wis kaya wong ngemis
Sing di tagih miang sing nagie nangis

Yen lagi ana tek ikhlasaken bae
Yen lagi langka tek udag sampe nyaure

Yen wayahe butuh kadang sok blenak
Lagi utang ngrayu di tagih nyentak

Malah luwih galak… sing di utangi…
Padahal cuma… mung nagih janji

Reff:
Wong nagih utang taruhane nyawa
Malah ngajak perang yen marek ning umah
Wong nagih utang wis kaya wong ngemis
Sing di tagih miang sing nagie nangis

Yen lagi ana tek ikhlasaken bae
Yen lagi langka tek udag sampe nyaure

Dudu wong sugih sun masih kurang
Nanging batur nyilih sun bli tegelan
Yen wayahe butuh kadang sok blenak
Lagi utang ngrayu di tagih nyentak

Malah luwih galak… sing di utangi…
Padahal cuma… mung nagih janji