Lirik Lagu Nasibe Wong Jaragan – Ajo Setiadi

By | April 5, 2021

Lirik Lagu Nasibe Wong Jaragan || Lirik Lagu Tarling 2021

NASIBE WONG JARAGAN
Voc. Ajo Setiadi
Cipt. Ajo Setiadi
Arr. Gayust Caslam

Sayang…. Duh sayang….
Sing sabar… Ngadepi cobaan…

Kakang memang wong ora due
Mangan kepokoh dadak menggawe
Jare senoke arep setia
Tapi kien buktine lelara

Ana paribasane
Cigurak lamaran tarung
Cintane kakang rusak
Akibat balik tas ngurung

Sampe kakange mangkat jaragan
Ora wedi karo rintangan
tujuan luru pangan
Muga oli aritan
Oh sayang sing sabar ngadepi cobaan

Reff:
Mimi kaji
Tulung gah melu panene
Kaggo sore dapur ngebul seblanjane

Aja sampe
Kakange kewirangan
Karo anak rabi lan keturunan

Ibarat pasekan mengulone wanantara
Najan rumah tangga gesrekan
Sing penting aja pisahan

Sampe kakange mangkat jaragan
Ora wedi karo rintangan
tujuan luru pangan
Muga oli aritan
Oh sayang sing sabar ngadepi cobaan

Reff:
Mimi kaji
Tulung gah melu panene
Kaggo sore dapur ngebul seblanjane

Aja sampe
Kakange kewirangan
Karo anak rabi lan keturunan

Ibarat pasekan mengulone wanantara
Najan rumah tangga gesrekan
Sing penting aja pisahan

Kakang memang wong ora due
Mangan kepokoh dadak menggawe
Jare senoke arep setia
Tapi kien buktine lelara

Ana paribasane
Cigurak lamaran tarung
Cintane kakang rusak
Akibat balik tas ngurung

Sampe kakange mangkat jaragan
Ora wedi karo rintangan
tujuan luru pangan
Muga oli aritan
Oh sayang sing sabar ngadepi cobaan