Lirik Lagu Nembe Ketemu – Nengsih

By | Maret 18, 2019

Lirik Lagu Nembe Ketemu – Nengsih

Pira lawase nembe ketemu maning
Pira jamane nembe kesanding maning
Ora kaya biasa sekien pangling
Awake lemu kuning matane bening

Lawas nembe ketemu ati rasane rindu
Lawas nembe ketemu yen bengi bli bisa turu

Pira lawase nembe ketemu maning
Pira jamane nembe kesanding maning
Ora kaya biasa sekien pangling
Awake lemu kuning matane bening

Lawas nembe ketemu ati rasane rindu
Lawas nembe ketemu yen bengi bli bisa turu

Reff:
Rasa seneng bunga yen pandengan mata
Tangan raba raba sampe teka dada
Aduh emong kulane ditinggalaken
Aduh emong kulane masih demen

Pira lawase nembe ketemu maning
Pira jamane nembe kesanding maning
Ora kaya biasa sekien pangling
Awake lemu kuning matane bening

Lawas nembe ketemu ati rasane rindu
Lawas nembe ketemu yen bengi bli bisa turu

Reff:
Rasa seneng bunga yen pandengan mata
Tangan raba raba sampe teka dada
Aduh emong kulane ditinggalaken
Aduh emong kulane masih demen

Pira lawase nembe ketemu maning
Pira jamane nembe kesanding maning
Ora kaya biasa sekien pangling
Awake lemu kuning matane bening

Lawas nembe ketemu ati rasane rindu
Lawas nembe ketemu yen bengi bli bisa turu