Lirik Lagu Ngadu Lanang – Bambang Satria 2019

By | September 10, 2019

Lirik Lagu Ngadu Lanang – Bambang Satria 2019

NGADU LANANG
Voc. :Bambang Satria
Cipt. :Ali Gangga
Arr. :Casyadi CN

Ora disangka sun di bebodo
Jare mung cuma kita
Nyatane sun di loro

Kedoke mawar putih
Jeroni kaya eri
Ngecos ning dada nyeset ning ati

Mung dadi getih

Reff:
Pring putus digawe tambang
Masih bisa go sampiran
Mendingan putus hubungan
Tenimbang diwayu demenan

Coba dipilih siji
Aja dipilih kabeh
Cinta bli mungkin adem
Pasti ancur ning mengkone

Aja ngadu ngadu lanang
Pilih kaen apa reang

Kedoke mawar putih
Jeroni kaya eri
Ngecos ning dada nyeset ning ati

Mung dadi getih

Reff:
Pring putus digawe tambang
Masih bisa go sampiran
Mendingan putus hubungan
Tenimbang diwayu demenan

Coba dipilih siji
Aja dipilih kabeh
Cinta bli mungkin adem
Pasti ancur ning mengkone

Aja ngadu ngadu lanang
Pilih kaen apa reang

Ora disangka sun di bebodo
Jare mung cuma kita
Nyatane sun di loro

Kedoke mawar putih
Jeroni kaya eri
Ngecos ning dada nyeset ning ati

Mung dadi getih

Facebook Comments