Lirik Lagu Ngalih Amben (Dipaksa Rangda) – Dadang Anesa

By | Juli 24, 2019

Lirik Lagu Ngalih Amben (Dipaksa Rangda) – Dadang Anesa

NGALIH AMBEN (DIPAKSA RANGDA)
Voc. Dadang Anesa
Cipt. Almin Said
Arr. Sopan CN

Sejujure bae masih demen ning laki
Sing dadi laki pengen ganti rabi
Ning kula wis klalen kien ngalih amben
Turune karo wong wadon sejen

Due rabi siji jawabane monoton
Pengen ngrasani sejene wong wadon
Tega mbuang kula rabi sing setia
Dipaksa kongkon dadi rangda

Reff:
Jagat kaya.. gempa bumi
Sedih ditinggalaken
Sun dipegat ning sampean
Megate paksaan ngaboti ning demenan

Kaya kenen.. Duh rasane..
Wong direbut lakine
Arep sapa sing nulungi
Ngademaken ati aja kelingan laki

Due rabi siji jawabane monoton
Pengen ngrasani sejene wong wadon
Tega mbuang kula rabi sing setia
Dipaksa kongkon dadi rangda

Reff:
Jagat kaya.. gempa bumi
Sedih ditinggalaken
Sun dipegat ning sampean
Megate paksaan ngaboti ning demenan

Kaya kenen.. Duh rasane..
Wong direbut lakine
Arep sapa sing nulungi
Ngademaken ati aja kelingan laki

Sejujure bae masih demen ning laki
Sing dadi laki pengen ganti rabi
Ning kula wis klalen kien ngalih amben
Turune karo wong wadon sejen

Facebook Comments