Lirik Lagu Ngimpi Dikeloni – Astri CN

By | Maret 6, 2019

Lirik Lagu Ngimpi Dikeloni – Astri CN

Apa sih jodoh arep ngibani
Sebab kula ngimpi ngimpi di keloni

Duh kakang sayang kapan ngawine
Bli sabar sun pengen dadi rabine
Aja cuma omonge bae
Kula pengen nyata buktine

Reff:
Kula gah ngerti kakang duwe rabi
Nanging cinta wis nyokot ning ati

Bli kongkon megat rabi sampean
Nanging sun jaluk resmi kawinan
Najan kula diwayu
Memang sing kula tunggu

Duh kakang sayang kapan ngawine
Bli sabar sun pengen dadi rabine
Aja cuma omonge bae
Kula pengen nyata buktine

Reff:
Kula gah ngerti kakang duwe rabi
Nanging cinta wis nyokot ning ati
Bli kongkon megat rabi sampean
Nanging sun jaluk resmi kawinan

Najan kula diwayu
Memang sing kula tunggu

Apa sih jodoh arep ngibani
Sebab kula ngimpi ngimpi di keloni

Duh kakang sayang kapan ngawine
Bli sabar sun pengen dadi rabine
Aja cuma omonge bae
Kula pengen nyata buktine