Lirik Lagu Nglakoni Wayuan – Yati Komala

Diposting pada

Lirik Lagu Nglakoni Wayuan – Yati Komala

NGLAKONI WAYUAN
Voc. Yati Komala
Cipt. –
Arr. –

Kayang kenen urip wayuan
Lara ati terus terusan
Yen bengi turu dewekan
Lamon pas waktu giliran
Sering pisan tukaran
Lantarane cemburuan

Apa karena saking demen
Rela korban ning segalane
Kula sing luruh pekaya
Kanggo nyumponi nyi tua
Demen dunyane bae
Ora sanggup nglakonane

Reff:
Lamonan jodoh bisa digulati
Sun bli pengen karo wong due rabi

Sampe ning kene wis aja sue-sue
Kaya bli kuat abot pisan nyanggane
Tenimbang lara
Pe…gatan bae

Apa karena saking demen
Rela korban ning segalane
Kula sing luruh pekaya
Kanggo nyumponi nyi tua
Demen dunyane bae
Ora sanggup nglakonane

Reff:
Lamonan jodoh bisa digulati
Sun bli pengen karo wong due rabi

Sampe ning kene wis aja sue-sue
Kaya bli kuat abot pisan nyanggane
Tenimbang lara
Pe…gatan bae

Kayang kenen urip wayuan
Lara ati terus terusan
Yen bengi turu dewekan
Lamon pas waktu giliran
Sering pisan tukaran
Lantarane cemburuan

Apa karena saking demen
Rela korban ning segalane
Kula sing luruh pekaya
Kanggo nyumponi nyi tua
Demen dunyane bae
Ora sanggup nglakonane