Lirik Lagu Ngumpetaken Cinta – Ajeng Sekar Kirana 2019

By | November 23, 2019

Lirik Lagu Ngumpetaken Cinta – Ajeng Sekar Kirana

NGUMPETAKEN CINTA
Voc. Ajeng Sekar Kirana
Cipt. Didit Nata Jaya
Arr. Heri Berbobot

Tek elus dadane tek gegem atine
Tek usap banyu matane tek tetegaken batine
Nalika wong sing tek sayang katon terang-terangan
Ngumbar ngumbar rayuan ning wong wadon liyan

Tek elus dadane tek gegem atine…

Reff:
Aja disangka bli katon
Kakang slingkuh demenan
Kula sifate wong wadon
Krasa digawa slingkuan
Ngumpet-ngumpataken cinta ning gurian…

Pira kuate wong wadon
Pasti nangis ketuwon
Yen sing dadi wong lanang
Gunta ganti wadonan
Ngumpet ngumpatekn cinta ning gurian…

Jelas katon wis jelas katon…
Sampean doyan ning wadon….

Tek elus dadane tek gegem atine
Tek usap banyu matane tek tetegaken batine
Nalika wong sing tek sayang katon terang-terangan
Ngumbar ngumbar rayuan ning wong wadon liyan

Tek elus dadane tek gegem atine…

Reff:
Aja disangka bli katon
Kakang slingkuh demenan
Kula sifate wong wadon
Krasa digawa slingkuan
Ngumpet-ngumpataken cinta ning gurian…

Pira kuate wong wadon
Pasti nangis ketuwon
Yen sing dadi wong lanang
Gunta ganti wadonan
Ngumpet ngumpatekn cinta ning gurian…

Jelas katon wis jelas katon…
Sampean doyan ning wadon….

Tek elus dadane tek gegem atine
Tek usap banyu matane tek tetegaken batine
Nalika wong sing tek sayang katon terang-terangan
Ngumbar ngumbar rayuan ning wong wadon liyan

Tek elus dadane tek gegem atine…

Video Lirik Lagu Tarling Ngumpetaken Cinta
Facebook Comments