Lirik Lagu Nitip Rindu – Susy Arzetty

By | Desember 16, 2018

Lirik Lagu Nitip Rindu – Susy Arzetty

Telung tahun lawase sun ninggal tempat panggonan
Kangen bli kejagan rindu ning kampung halaman
Kelingan batur uga sedulur rindu ning ema karo si bapa

Demi cita cita saksine banyu mata
Sedih sing tek simpen seneng sing tek katonaken
Kadang ku sakit rintih dewekan
Mung bisa nangis nangisi badan

Reff:
Kula mung bisa nitip rindu kanggo ema
Ema sing warasa ema jimate kula
Kula mung bisa kirim doa kanggo bapa
Bapa sing rosaha bapa pusaka kula
Bapa sing rosaha bapa pusaka kula

Ema bapa kula kuh sayang
Tapi sayange mung sing kadoan

Demi cita cita saksine banyu mata
Sedih sing tek simpen seneng sing tek katonaken
Kadang sun sakit rintih dewekan
Mung bisa nangis nangisi badan

Reff:
Kula mung bisa nitip rindu kanggo ema
Ema sing warasa ema jimate kula
Kula mung bisa kirim doa kanggo bapa
Bapa sing rosaha bapa pusaka kula

Ema bapa asala bahagia
Bagen kula nanggung derita

Telung tahun lawase sun ninggal tempat panggonan
Kangen bli kejagan rindu ning kampung halaman
Kelingan batur uga sedulur rinduning ema karo si bapa

Facebook Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *