Lirik Lagu Nunda Kawin – Yati Larasati || Lirik Lagu Tarling 2020

By | April 18, 2020

Lirik Lagu Nunda Kawin – Yati Larasati || Lirik Lagu Yati Larasati

NUNDA KAWIN
Voc. Yati Larasati
Cipt. Zale RM
Arr. Casyadi CN

Kang kula arep terbang dingin
Mumpung masih durung kawin
Beragakaken wong tua dingin
Yen balik kepengen kawin
Karo kakang telung taun maning

Kang tulung kakang aja nakal
Nakal ning wong wadon lian
Kula mangkat luruh modal
Yen besok uwis kawinan
Ora bakal maning mangkat meng luar
Ning umah bae karo sampean

Reff:
Kawin ditunda dingin
Luru pekaya dingin
Yen besuk uwis kawinan
Uwis due celengan

Umur masih enom
Tenaga masih rosa
Masih durung kelakon
Nyenengaken ema bapa

Kawine ditunda dingin
Tulung kakang aja luruh ganti dingin

Kang tulung kakang aja nakal
Nakal ning wong wadon lian
Kula mangkat luruh modal
Yen besok uwis kawinan
Ora bakal maning mangkat meng luar
Ning umah bae karo sampean

Reff:
Kawin ditunda dingin
Luru pekaya dingin
Yen besuk uwis kawinan
Uwis due celengan

Umur masih enom
Tenaga masih rosa
Masih durung kelakon
Nyenengaken ema bapa

Kawine ditunda dingin
Tulung kakang aja luruh ganti dingin

Kang kula arep terbang dingin
Mumpung masih durung kawin
Beragakaken wong tua dingin
Yen balik kepengen kawin
Karo kakang telung taun maning

Kang tulung kakang aja nakal
Nakal ning wong wadon lian
Kula mangkat luruh modal
Yen besok uwis kawinan
Ora bakal maning mangkat meng luar
Ning umah bae karo sampean