Lirik Lagu Nutup Wirang – Ummy Nabilla || Lirik Lagu Tarling

By | Maret 27, 2020

Lirik Lagu Nutup Wirang – Ummy Nabilla || Lirik Lagu Ummy Nabilla

NUTUP WIRANG
Voc. Ummy Nabilla
Cipt. Saniah & Fadil HB
Arr. Emek Aryanto

Wulan ganti wulan
Taun ganti taun
Nunggu kakang nglamar
Jare arep ngawin kula

Tapi buktine kliwat
Cinta mung nggo dolanan
Demenan lan sampean
Olie mung kelaran

Janji arep kawinan
Tapi sekien langka jawaban

Reff:
Grentese ning ati
Kula nutup wirang
Demenan wis lawas
Mung cuma bayang bayang

Endi kang janjine
Endi kang sumpae
Ibarat wit tebu
Dijokot manise dibuang sepa e

Duh kakang ning kula tegel pisan…

Tapi buktine kliwat
Cinta mung nggo dolanan
Demenan lan sampean
Olie mung kelaran

Janji arep kawinan
Tapi sekien langka jawaban

Reff:
Grentese ning ati
Kula nutup wirang
Demenan wis lawas
Mung cuma bayang bayang

Endi kang janjine
Endi kang sumpae
Ibarat wit tebu
Dijokot manise dibuang sepa e

Duh kakang ning kula tegel pisan…

Wulan ganti wulan
Taun ganti taun
Nunggu kakang nglamar
Jare arep ngawin kula

Tapi buktine kliwat
Cinta mung nggo dolanan
Demenan lan sampean
Olie mung kelaran

Janji arep kawinan
Tapi sekien langka jawaban