Lirik Lagu Ora Bagus – Ochol Dhut

By | Desember 16, 2018

Lirik Lagu Ora Bagus – Ochol Dhut

Wong wadon eman eman ning ayune
Padahal blesak ning sifate
Wong wadon manis pisan omongane
Bli nyangka pedes ning nyatane
Ora bagus kelakuane
Ngobral cinta sampe sun dadi korbani

Wong wadon eman eman ning ayune

Reff:
Kabeh saban wong lanang
Akeh sing dadi korban
Bujuk rayuan…
Mana demen mene sayang
Cinta kaya nggo dolanan
Dasar sira wadon murahan

Demenane ora siji
Sing sanjane gilir ganti
Ngobral harga diri….
Duh kita mah bagen ngalah
Tenimbang batin nelangsa
Kita emong digilir cinta

Wong wadon eman eman ning ayune
Padahal blesak ning sifate
Wong wadon manis pisan omongane
Bli nyangka pedes ning nyatane
Ora bagus kelakuane
Ngobral cinta sampe sun dadi korbani

Wong wadon eman eman ning ayune

Reff:
Kabeh saban wong lanang
Akeh sing dadi korban
Bujuk rayuan…
Mana demen mene sayang
Cinta kaya nggo dolanan
Dasar sira wadon murahan

Demenane ora siji
Sing sanjane gilir ganti
Ngobral harga diri….
Duh kita mah bagen ngalah
Tenimbang batin nelangsa
Kita emong digilir cinta

Wong wadon eman eman ning ayune
Padahal blesak ning sifate
Wong wadon manis pisan omongane
Bli nyangka pedes ning nyatane
Ora bagus kelakuane
Ngobral cinta sampe sun dadi korbani

Wong wadon eman eman ning ayune

Facebook Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *