Lirik Lagu Ora Isin Ning Umur – Rossa Angelina

By | Agustus 13, 2019

Lirik Lagu Ora Isin Ning Umur – Rossa Angelina

ORA ISIN NING UMUR
Voc. Rossa Angelina
Cipt. Ipang Supendi
Arr. Cosmos

Bolak balik angger kula rabine
Dadi lanang aja akeh lewane
Bagen akeh wong ayu bagus raine
Mangsa kaya kula eman sayange

Baka due duit nyewaki rangda
Yen bli due duit balik ning kula
Wong wadon mung kanggo cocok cocok bae
Baka susah ning kula angger nglambruke

Reff:
Mangkat bengi nongkrong ning warung kopi
Wong wadon sih arang arang dikeloni
Ora inget umure wis tua
Ora mikir awake wis mambu lema

Sembar sembur yen lagi mabok anggur
Wong wis tua ora isin ning umur

Baka due duit nyewaki rangda
Yen bli due duit balik ning kula
Wong wadon mung kanggo cocok cocok bae
Baka susah ning kula angger nglambruke

Reff:
Mangkat bengi nongkrong ning warung kopi
Wong wadon sih arang arang dikeloni
Ora inget umure wis tua
Ora mikir awake wis mambu lema

Sembar sembur yen lagi mabok anggur
Wong wis tua ora isin ning umur

Bolak balik angger kula rabine
Dadi lanang aja akeh lewane
Bagen akeh wong ayu bagus raine
Mangsa kaya kula eman sayange

Facebook Comments