Lirik Lagu Ora Nduweni – Dewi Kirana

Diposting pada

Lirik Lagu Ora Nduweni – Dewi Kirana

Nangapa…. sengsara sing kula trima
Nangapa …. langka sing gawe bahagia
Ning endi kapan katune
Wong loro bareng selawase

Ning ati…. sing bisa ngerasakena
Sun demen…. bli bakal ilang sing jiwa
Ning batin Cuma nangisi
Due cinta ora nduweni

Reff:

Aduh mama jaluk tulungning sapa
Arep sambat sambatsapa
Sun ora berdaya

Kaniaya temen nasibe badan
Kaya edan penasaran
Yen ora laksana
Sedih ngati tek lakoni

Ning ati…. sing bisa ngerasakena
Sun demen…. bli bakal ilang sing jiwa
Ning batin Cuma nangisi
Due cinta ora nduweni

Reff:

Aduh mama jaluk tulungning sapa
Arep sambat sambatsapa
Sun ora berdaya

Kaniaya temen nasibebadan
Kaya edan penasaran
Yen ora laksana
Sedih ngati tek lakoni

Nangapa…. sengsara sing kula trima
Nangapa …. langka sing gawe bahagia
Ning endi kapan katune
Wong loro bareng selawase

Ning ati…. sing bisa ngerasakena
Sun demen…. bli bakal ilang sing jiwa
Ning batin Cuma nangisi
Due cinta ora nduweni