Lirik Lagu Pengen Anu – Susy Arzetty

By | Maret 8, 2019

Lirik Lagu Pengen Anu – Susy Arzetty

Kula emong metu bengi
Bokat kesambet ning dalan
Watir ana setan
Enake rong menit nyanggane sanga wulan

Yen due demenan sayang
Aja cuma ning tulisan
Senok maem durung senok bobo durung
Kuen bahasa ringan

Paien kula pertanyaan
apa kula wis siap dilamar
Kula siap dadi mantan pacar
Kula uwis siap dihalalkan

Reff:
Sema wis buru buru kepengen due mantu
Pengen diompoli butu
Sabar sabar sun nunggu metu jerawat batu
Kula wis pengen anu

Sering sun ganti profil
Kerep status ning dinding
Pengen ana sing naksir
Apa laka sing ngerti saban menit sun selfi
Pngen ana sing ngelike, ngomeniā€¦

Yen due demenan sayang
Aja cuma ning tulisan
Senok maem durung senok bobo durung
Kuen bahasa ringan

Paien kula pertanyaan
apa kula wis siap dilamar
Kula siap dadi mantan pacar
Kula uwis siap dihalalkan

Reff:
Sema wis buru buru kepengen due mantu
Pengen diompoli butu
Sabar sabar sun nunggu metu jerawat batu
Kula wis pengen anu

Sering sun ganti profil
Kerep status ning dinding
Pengen ana sing naksir
Apa laka sing ngerti saban menit sun selfi
Pngen ana sing ngelike, ngomeniā€¦

Kula emong metu bengi
Bokat kesambet ning dalan
Watir ana setan
Enake rong menit nyanggane sanga wulan

Yen due demenan sayang
Aja cuma ning tulisan
Senok maem durung senok bobo durung
Kuen bahasa ringan

Paien kula pertanyaan
apa kula wis siap dilamar
Kula siap dadi mantan pacar
Kula uwis siap dihalalkan

Download Mp3 Tarling Pengen Anu – Susy Arzetty : DISINI