Lirik Lagu Pengen Di Sayang – Dian Anic

By | Desember 17, 2018

Lirik Lagu Pengen Di Sayang – Dian Anic

Kang kakang ana ning endi
Sampe kula ngulati
Apa bli eling ning rabi

Kang kulane kesepian
Ning umahe dewekan
Ora bisa boncengan

Kakang apa wis bli kangen
Apa wis bli demen
Kulane ning kene butuh
Butuh kasih sayang
Aja aja kakang wis due selingkuhan
Ati remuk aja gawe tambah betataran

Kang sedina bli ketemu
Rasa kaya seminggu
Wis lawas bli mai bumbu

Ho ho kang kula wis ora tahan
Pengen kangen kangenan
Turu bari guyonan

Reff:
Ning endi anane sih kakang
Kula ning kene kesepian
Ibarat wulan langka lintang
Urip sun peteng pendelengan

Duh kakang sayang gage balik balik yang
Kula wis ora tahan pengene disayang
Aja sampe kang kula ngaggur dewekan
Mengko kula bisa dadi karatan

Kakang apa wis bli kangen
Apa wis bli demen
Kulane ning kene butuh
Butuh kasih sayang
Aja aja kakang wis due selingkuhan
Ati remuk aja gawe tambah betataran

Kang sedina bli ketemu
Rasa kaya seminggu
Wis lawas bli mai bumbu

Ho ho kang kula wis ora tahan
Pengen kangen kangenan
Turu bari guyonan

Reff:
Ning endi anane sih kakang
Kula ning kene kesepian
Ibarat wulan langka lintang
Urip sun peteng pendelengan

Duh kakang sayang gage balik balik yang
Kula wis ora tahan pengene disayang
Aja sampe kang kula ngaggur dewekan
Mengko kula bisa dadi karatan

Facebook Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *