Lirik Lagu Rabi Angkat – Susy Arzetty || Lirik Lagu Tarling 2020

By | Juli 16, 2020

Lirik Lagu Rabi Angkat – Susy Arzetty || Lirik Lagu Susy Arzetty

RABI ANGKAT
Voc. Susy Arzetty
Cipt. Suka Wijaya
Arr. Nirwana Mandala Sakti Team

Sun ora bosen nyawang-nyawange
Aduh wong ganteng sapa arane
Dekok pipine abang lambene
Manis gemuyune sapa rabine

Yen wayah bengi sering keiimpi kuwayang temen dadi siji
Turu miring ngekepi guling
Kula ngayale pengen kesanding
Pengen kesanding …

Reff:
Yen due rabi kang aja dipegat
Kula gelem kang dadi rabi angkat
Karna saking demene
Kula kelingan bae

Srengenge sore kang surupe ngulon
Kelingan bae kang
Sun pengen kelakon
Bagen dadi rabi angkat
Wajib ngawin bli wajib megat

Yen wayah bengi sering keiimpi kuwayang temen dadi siji
Turu miring ngekepi guling
Kula ngayale pengen kesanding
Pengen kesanding …

Reff:
Yen due rabi kang aja dipegat
Kula gelem kang dadi rabi angkat
Karna saking demene
Kula kelingan bae

Srengenge sore kang surupe ngulon
Kelingan bae kang
Sun pengen kelakon
Bagen dadi rabi angkat
Wajib ngawin bli wajib megat

Sun ora bosen nyawang-nyawange
Aduh wong ganteng sapa arane
Dekok pipine abang lambene
Manis gemuyune sapa rabine

Yen wayah bengi sering keiimpi kuwayang temen dadi siji
Turu miring ngekepi guling
Kula ngayale pengen kesanding
Pengen kesanding …