Lirik Lagu Rabi Cadangan – Dede Risty || Lirik Lagu Tarling 2020

By | April 17, 2020

Lirik Lagu Rabi Cadangan – Dede Risty || Lirik Lagu Dede Risty

RABI CADANGAN
Voc. Dede Risty
Cipt. Sopyan
Arr. Casyadi

Cintane cuma hayalan
Cuma dadi rabi cadangan
Sepira eman ning kula
Bli mungkin megat rabine dika

Senajan akehe lintang
Angger wulan sing luwih padang
Sepira sayang ning kula
Angger luwih sayang rabine dika

Reff:
Lamon tetep tek lakoni
Watir malah dadi geni
Lamon arep tek akhiri
Watir sun sing lara ati

Ibarat nyemplung wis teles
Tek lakoni najan ngenes
Dadi rabine sampean
Najan mung rabi cadangan

Mung cuma.. rabi cadangan

Cintane cuma hayalan
Cuma dadi rabi cadangan
Sepira eman ning kula
Bli mungkin megat rabine dika

Senajan akehe lintang
Angger wulan sing luwih padang
Sepira sayang ning kula
Angger luwih sayang rabine dika