Lirik Lagu Rambut Dawa – Sri Avista | Lirik Tarling 2020

By | Desember 17, 2019

Lirik Lagu Rambut Dawa – Sri Avista | Lirik Tarling 2020

RAMBUT DAWA
Voc. Sri Avista
Cipt. Sri Avista
Arr. –

Wong lanang rambute dawa
Ngomonge pinter mekaya
Arep nyenengaken rabi
Ora bakalan nyakiti
Tapi apa sing terjadi…

Wong lanang rambute dawa
Gal sore nongkrong ning sawah
Ngumpul bahas lan bature
Ora kari inumane
Ngentokaken segalane
Anak mah embuh nasibe

Reff:
Sing bengen langka elinge
Sampe anake wis gede
Kerjane mung grambal grombol
Pintere mung cuma ngobrol

Wong sejen gan pada bae
Akeh sing rambute dawa
Tapi bli kaya deweke
Kerjane mung nganggur bae

Wong lanang rambute dawa
Gal sore nongkrong ning sawah
Ngumpul bahas lan bature
Ora kari inumane
Ngentokaken segalane
Anak mah embuh nasibe

Reff:
Sing bengen langka elinge
Sampe anake wis gede
Kerjane mung grambal grombol
Pintere mung cuma ngobrol

Wong sejen gan pada bae
Akeh sing rambute dawa
Tapi bli kaya deweke
Kerjane mung nganggur bae

Wong lanang rambute dawa
Gal sore nongkrong ning sawah
Ngumpul bahas lan bature
Ora kari inumane
Ngentokaken segalane
Anak mah embuh nasibe