Lirik Lagu Rangda Grojogan – Dhesy Mahendra

Diposting pada

Lirik Lagu Rangda Grojogan – Dhesy Mahendra

RANGDA GROJOGAN
Voc. Dhesy Mahendra
Cipt. Ali Gangga
Arr. Udi Pindangan

Due laki doyang bohong
Pinter bebodo wong wadon
Alesane niliki sawah
Nongkronge ning warung gangga

Arep kapan kang sadare
Masa pan mengkonon bae
Saban dina balike awan
Ngendong ning rangda grojogan
Duh kakang sun ora tahan

Reff:
Rumah tangga karo sampean
Mung nyandang lara
Sering digawa demenan

Awan bengi sering kluyuran
Ning rabi dewek kaya wis ora doyan
Masih mending kita pisahan

Due laki doyang bohong
Pinter bebodo wong wadon
Alesane niliki sawah
Nongkronge ning warung gangga

Arep kapan kang sadare
Masa pan mengkonon bae
Saban dina balike awan
Ngendong ning rangda grojogan
Duh kakang sun ora tahan

Reff:
Rumah tangga karo sampean
Mung nyandang lara
Sering digawa demenan

Awan bengi sering kluyuran
Ning rabi dewek kaya wis ora doyan
Masih mending kita pisahan

Due laki doyang bohong
Pinter bebodo wong wadon
Alesane niliki sawah
Nongkronge ning warung gangga

Arep kapan kang sadare
Masa pan mengkonon bae
Saban dina balike awan
Ngendong ning rangda grojogan
Duh kakang sun ora tahan