Lirik Lagu Rangda Taiwan – Nok Neng

By | Juli 31, 2019

Lirik Lagu Rangda Taiwan – Nok Neng

RANGDA TAIWAN
Voc. Nok Neng
Cipt. Tanto Lala Po
Arr. Casyadi CN

Duh kang tanto…
Kulane kangen…
Ning sampean…
Sing ana ning taiwan…

Rasa kangen kula bli kejagan
Bayangane kakang kaya ning iringan
Kula rindu ora ketahan
Ning sampean kula slalu kelingan

Lap kelingan lagi waktu bengen
Janji kula bli bakal demen wong sejen
Kula sabar lan setia ngenteni
Nunggu kakang balik sing luar negeri

Reff:
Kaya kenen dadi rangda taiwan
Saban dinae rasa kesepian

Lagi turu nglilir kelingan kakang
Rasane bli kuat adoh karo sampean
Duh kakang kula sayang sampean

Lap kelingan lagi waktu bengen
Janji kula bli bakal demen wong sejen
Kula sabar lan setia ngenteni
Nunggu kakang balik sing luar negeri

Reff:
Kaya kenen dadi rangda taiwan
Saban dinae rasa kesepian

Lagi turu nglilir kelingan kakang
Rasane bli kuat adoh karo sampean
Duh kakang kula sayang sampean

Lap kelingan lagi waktu bengen
Janji kula bli bakal demen wong sejen
Kula sabar lan setia ngenteni
Nunggu kakang balik sing luar negeri

Facebook Comments