Lirik Lagu Rebutan Sarung – Susy Arzetty 2019

By | Mei 27, 2019

Lirik Lagu Rebutan Sarung – Susy Arzetty 2019

Wong Ganteng Wong Ganteng
Sindeten Kasih Sayange
Aja ning saban wadon
Di sayang sayang kabeh

Wong Kasep Wong Kasep
Aja dolanan geni
Aja nggaweni maru
Prangpang di bakar cemburu

Dugal yen kalah rebutan sarung
Kasur sing wangi rasane suwung

Ning prawan ya melas
Ning rangda ya mangsakaken
Kasih sayange kocret
Di Bagi bagiaken

Reff:
Rusake awak nang pikiran
Mikiri laki akeh sing ngadang ngadang
Ibarat wong mangan bli bisa ngwadang

Tek lemes lemes angger mbedal
Tek elus elus angger bae miang
Apa kula ana sing kurang…

Wong Kasep Wong Kasep
Aja dolanan geni
Aja nggaweni maru
Prangpang di bakar cemburu

Dugal yen kalah rebutan sarung
Kasur sing wangi rasane suwung

Ning prawan ya melas
Ning rangda ya mangsakaken
Kasih sayange kocret
Di Bagi bagiaken

Reff:
Rusake awak nang pikiran
Mikiri laki akeh sing ngadang ngadang
Ibarat wong mangan bli bisa ngwadang

Tek lemes lemes angger mbedal
Tek elus elus angger bae miang
Apa kula ana sing kurang…

Wong Ganteng Wong Ganteng
Sindeten Kasih Sayange
Aja ning saban wadon
Di sayang sayang kabeh

Wong Kasep Wong Kasep
Aja dolanan geni
Aja nggaweni maru
Prangpang di bakar cemburu

Dugal yen kalah rebutan sarung
Kasur sing wangi rasane suwung

Ning prawan ya melas
Ning rangda ya mangsakaken
Kasih sayange kocret
Di Bagi bagiaken

Facebook Comments