Lirik Lagu Rong Puluh Ewu – Dian Anic 2019

By | September 26, 2019

Lirik Lagu Rong Puluh Ewu – Dian Anic 2019

RONG PULUH EWU
Voc. Dian Anic
Cipt. Zale RM
Arr. Casyadi CN

Duh kakang… dolanan wadon
Kien kakang wis jarang ketunggon
Apa kula uwis blesak dipandenge uwis blenak
Hoooo… Wis bli pernah nganggo bedak

Ingeta lagi kula masih prawan
Bengen kakang ning kula kedanan
Kien repot ngurus anak
Nanggo dandan bli kecebak hooooo
Dudu saking kula blesak

Reff:
Yen pengen rabine ayu
Mai blanja aja rong puluh ewu
Haaa…

Singendi nggo tuku boreh
Isi kantong laka kertas langka receh

Ingeta lagi kula masih prawan
Bengen kakang ning kula kedanan
Kien repot ngurus anak
Nanggo dandan bli kecebak hooooo
Dudu saking kula blesak

Reff:
Yen pengen rabine ayu
Mai blanja aja rong puluh ewu
Haaa…

Singendi nggo tuku boreh
Isi kantong laka kertas langka receh

Duh kakang… dolanan wadon
Kien kakang wis jarang ketunggon
Apa kula uwis blesak dipandenge uwis blenak
Hoooo… Wis bli pernah nganggo bedak

Facebook Comments