Lirik Lagu Salah Jatuh Cinta – Susy Arzetty

By | Desember 16, 2018

Lirik Lagu Salah Jatuh Cinta – Susy Arzetty

Sun arep kangen
Arep kangen ning sapa
Sing tek kangeni
Bli kangen ning kula

Sun arep nunggu
Arep nonggoni sapa
Sing tek tunggu
Bli balik ning kula

Sayange kanggo wong lian
Demene kanggo wong lian

Sun arep kangen
Arep kangen ning sapa
Sing tek kangeni
Bli kangen ning kula

Sun arep nunggu
Arep nonggoni sapa
Sing tek tunggu
Bli balik ning kula

Sayange kanggo wong lian
Demene kanggo wong lian

Reff:
Mungkin sun salah jatuh cinta
Demeni lanang sing wis bli duwe rasa
Demen bli mungkin bisa mari
Najan bli jodoh emong sun luruh ganti

Ibarat wit gedang gantung ning kali
Mung duwe jantung bli duwe ati

Sun arep kangen
Arep kangen ning sapa
Sing tek kangeni
Bli kangen ning kula

Sun arep nunggu
Arep nonggoni sapa
Sing tek tunggu
Bli balik ning kula

Sayange kanggo wong lian
Demene kanggo wong lian

Reff:
Mungkin sun salah jatuh cinta
Demeni lanang sing wis bli duwe rasa
Demen bli mungkin bisa mari
Najan bli jodoh emong sun luruh ganti

Ibarat wit gedang gantung ning kali
Mung duwe jantung bli duwe ati

Sun arep kangen
Arep kangen ning sapa
Sing tek kangeni
Bli kangen ning kula

Sun arep nunggu
Arep nonggoni sapa
Sing tek tunggu
Bli balik ning kula

Sampean mungkin wis klalen
Sing demen kula ngawine wong sejen

Facebook Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *