Lirik Lagu Sambel Gowang – Ella Susanti

By | Januari 1, 2019

Lirik Lagu Sambel Gowang – Ella Susanti

Larane wong digawa demenan
Sampe bli kolu nginum lan mangan

Sepelik geni mantak manasi
Wis mari demeni kula ning laki
Ngmong ora wani mung bisane nangisi
Kakang tega nyakiti

Reff:
Wis cukup kula sabare
Wis pegel kula nangise
Dilelara bae…
Mbakti ning langka katone

Apa kula kurang ayu
Apasih wis ora napsu
Apa wis bli butuh…
Ning rabi dewek kaya bli ngaku

Jangan gombyang bungbune kuning
Sambel goang pedes rasane
Kakang aja demenan maning
Bli kuat nahan larane

Sepelik geni mantak manasi
Wis mari demeni kula ning laki
Ngmong ora wani mung bisane nangisi
Kakang tega nyakiti

Reff:
Wis cukup kula sabare
Wis pegel kula nangise
Dilelara bae…
Mbakti ning langka katone

Apa kula kurang ayu
Apasih wis ora napsu
Apa wis bli butuh…
Ning rabi dewek kaya bli ngaku

Jangan gombyang bungbune kuning
Sambel goang pedes rasane
Kakang aja demenan maning
Bli kuat nahan larane

Larane wong digawa demenan
Sampe bli kolu nginum lan mangan

Sepelik geni mantak manasi
Wis mari demeni kula ning laki
Ngmong ora wani mung bisane nangisi
Kakang tega nyakiti