Lirik Lagu Sang Mantan – Dian Anic Feat Emek Aryanto

By | Juli 26, 2019

Lirik Lagu Sang Mantan – Dian Anic Feat Emek Aryanto

SANG MANTAN
Voc. Dian Anic Ft Emek Aryanto
Cipt. Emek Aryanto

Cinta… kehalang restu
Gejolak rindu sing masih pengen ketemu
Wahai sang mantan..

Cinta dilema hubungan ketunda
kehalang wong tua
Cinta butuh pengorbanan sing sabar sayang
Mungkin kien ujian cinta…

Apa sampean krasa
Kula nangis rindu wahai sang mantan
Jujur batin bli rela yen ngrungu tangis rindu
Wong sing dicinta niba banyu mata

Rasa kangen cinta
Rasa sayange mung cuma… sing kadoan

Reff:
Mungkin salah nasibe
Kita lahire dudu ning wong sugih
Pilihan wong tuane dudu kita mantune

Lamona takdir bisa dijaluk
Sun pengen kelakon
Kula wmong adoh karo sampean

Pengen tepung dadi siji mung cuma ngimpi
Sabar ngenteni wong tua restuni

Apa sampean krasa
Kula nangis rindu wahai sang mantan
Jujur batin bli rela yen ngrungu tangis rindu
Wong sing dicinta niba banyu mata

Rasa kangen cinta
Rasa sayange mung cuma… sing kadoan

Reff:
Mungkin salah nasibe
Kita lahire dudu ning wong sugih
Pilihan wong tuane dudu kita mantune

Lamona takdir bisa dijaluk
Sun pengen kelakon
Kula wmong adoh karo sampean

Pengen tepung dadi siji mung cuma ngimpi
Sabar ngenteni wong tua restuni

Cinta dilema hubungan ketunda
kehalang wong tua
Cinta butuh pengorbanan sing sabar sayang
Mungkin kien ujian cinta…

Apa sampean krasa
Kula nangis rindu wahai sang mantan
Jujur batin bli rela yen ngrungu tangis rindu
Wong sing dicinta niba banyu mata

Rasa kangen cinta
Rasa sayange mung cuma… sing kadoan

VIDEO LIRIK LAGU DIAN ANIC FEAT EMEK ARYANTO – SANG MANTAN

Facebook Comments