Lirik Lagu Satus Rong Puluh Dina – Susy Arzetty

By | Februari 22, 2019

Lintang Kang Damari Ombak Kang Mbantali
Angin kang ngiliri mendung kang ngwayangi
Kula dedonga…
Ning setiap ambekan
Moga Slamet kakang sing ana ning lautan

Gandulane ning jangkar kanggo neteg ati
Kakang mangkat berlayar demi anak istri
Satus Rongpuluh Dina
Kakang ning duwur banyu
Muga Slamet kakang sing nemu rahayu

Reff:
Najan pengarak bli dadi rintangan
Do’ane kula ora pegot go sampean
Bengi sun melek awan sun ngempong
Mbelani laki mugia along
mbelani laki mugia along..

Gandulane ning jangkar kanggo neteg ati
Kakang mangkat berlayar demi anak istri
Satus Rongpuluh Dina
Kakang ning duwur banyu
Muga Slamet kakang sing nemu rahayu

Reff:
Najan pengarak bli dadi rintangan
Do’ane kula ora pegot go sampean
Bengi sun melek awan sun ngempong
Mbelani laki mugia along
mbelani laki mugia along..

Lintang Kang Damari Ombak Kang Mbantali
Angin kang ngiliri mendung kang ngwayangi
Kula dedonga…
Ning setiap ambekan
Moga Slamet kakang sing ana ning lautan

Facebook Comments