Lirik Lagu Segegem Pasir – Dede Risty

Bagikan

Lirik Lagu Segegem Pasir – Dede Risty || Lirik Lagu tarling 2022

SEGEGEM PASIR
Voc. Dede Risty
Cipt. Didit Nata Jaya
Arr. Wisnu Ochol

Ibarat gegem segegem pasir
Kula dipaksa nrima takdir
Ilange sampean ninggalaken kenangan
Kenangan sing masih ceta ning mata

Sebutir awu nduweni makna
Cilike rindu gawa siksa
Ngilange sampean ngancuraken harapan
Sun bli sanggup urip tanpa sampean

Reff:
Karo sing duwe semesta kula munajat cinta
Sambungaken rasa kanggo sepasang mata
Sing wis tega ninggal lunga…

Yen bengi bli bisa meneng
Kula rerintih kangen
Sang pencpita rasa tuntunen diri kula
ning endi belahan jiwa

Arane tek ukir seduwure pasir
Mugia sampean secepete hadir

Sebutir awu nduweni makna
Cilike rindu gawa siksa
Ngilange sampean ngancuraken harapan
Sun bli sanggup urip tanpa sampean

Reff:
Karo sing duwe semesta kula munajat cinta
Sambungaken rasa kanggo sepasang mata
Sing wis tega ninggal lunga…

Yen bengi bli bisa meneng
Kula rerintih kangen
Sang pencpita rasa tuntunen diri kula
ning endi belahan jiwa

Arane tek ukir seduwure pasir
Mugia sampean secepete hadir

Ibarat gegem segegem pasir
Kula dipaksa nrima takdir
Ilange sampean ninggalaken kenangan
Kenangan sing masih ceta ning mata

Sebutir awu nduweni makna
Cilike rindu gawa siksa
Ngilange sampean ngancuraken harapan
Sun bli sanggup urip tanpa sampean

Was this helpful?

0 / 0