Lirik Lagu Sejerone Impen – Anik Arnika

By | Januari 4, 2019

Lirik Lagu Sejerone Impen – Anik Arnika

Ora sewulan dudu rongulan
Jalin hubungan lan sampean
Lawase metaunan kisah cinta kita
Senyatane sekien sirna

Sok ngerasa kangen karna masih demen
Ati kelayu pengen ketemu
Wis ora kebendung mung tangan bli tepung
Sing akhire kula keduhung

Reff:
Manuk dara manuk merpati
Sampeaken salam kula iki
Angin barat lan angin roji
Wis bli kuat nahan rindu iki

Najan ketemu sejerone impen
Ati bungah bli bakal kelalen..

Sok ngerasa kangen karna masih demen
Ati kelayu pengen ketemu
Wis ora kebendung mung tangan bli tepung
Sing akhire kula keduhung

Reff:
Manuk dara manuk merpati
Sampeaken salam kula iki
Angin barat lan angin roji
Wis bli kuat nahan rindu iki

Najan ketemu sejerone impen
Ati bungah bli bakal kelalen..

Ora sewulan dudu rongulan
Jalin hubungan lan sampean
Lawase metaunan kisah cinta kita
Senyatane sekien sirna