Lirik Lagu Sekedar Mampir – Dewi Devi

Bagikan

Lirik Lagu Sekedar Mampir – Dewi Devi || Lirik Lagu Tarling 2022

SEKEDAR MAMPIR
Voc. Dewi Diva
Cipt. Didit Nata Jaya
Arr. Wisnu Ocol

Kesuwun kanggo sampean sing pernah hadir
Senajan cintane mung sekedar mampir

Sun masih demen ning ati masih kangen
Senajana sampean kien wis ninggalaken
Rela ora rela kula kudu rela
Ngikhlasaken sampean urip karo wong liyan

Tangis tek tahan sun seneng ning adepan
Senyatane diri kula nangis ning gurian
Ikhlas ora ikhlas kula kudu ikhlas
Ibarat manuk ning kandang sampean resmi tek lepas

Reff:
Kesuwun kanggo sampean sing pernah hadir
Senajan cintane mung sekedar mampir

Kesuwun kanggo sampean sing pernah ngisi
Senajan cintane ora dadi siji

Tangis tek tahan sun seneng ning adepan
Senyatane diri kula nangis ning gurian
Ikhlas ora ikhlas kula kudu ikhlas
Ibarat manuk ning kandang sampean resmi tek lepas

Reff:
Kesuwun kanggo sampean sing pernah hadir
Senajan cintane mung sekedar mampir

Kesuwun kanggo sampean sing pernah ngisi
Senajan cintane ora dadi siji

Sun masih demen ning ati masih kangen
Senajana sampean kien wis ninggalaken
Rela ora rela kula kudu rela
Ngikhlasaken sampean urip karo wong liyan

Tangis tek tahan sun seneng ning adepan
Senyatane diri kula nangis ning gurian
Ikhlas ora ikhlas kula kudu ikhlas
Ibarat manuk ning kandang sampean resmi tek lepas

Was this helpful?

0 / 0