Lirik Lagu Seketip Mata – Susy Arzetty

By | Desember 16, 2018

Lirik Lagu Seketip Mata – Susy Arzetty

Seketip mata kadang katon
Rembese mata sun ketuwon
Jagat peteng kilate padang
Banyu mata melimbang limbang

Mendung peteng ngadang tekane sampean
Gludug ngulon muni bareng tek tangisi

Ning mata kaya kekatonan
Guyone juwet gawe demen
Ning kuping kaya rerungonen
Bisikane mesra gawe kangen

Kaya ora sanggup ngilangakene
Duh memulu mata mbayang-bayang bae…

Seketip mata kadang katon
Rembese mata sun ketuwon

Reff :
Apa kakang bli ngrasakaken
Yen ana sing lagi kangen
Ora sanggup yen ditinggal aken
Bli kuat lawas dianggur aken

Ibarat sawah ketiga
Langka udan nela bli krasa
Ana banyu setaun sepisan
Yen ketemu usum-usuman

Ning mata kaya kekatonan
Guyone juwet gawe demen
Ning kuping kaya rerungonen
Bisikane mesra gawe kangen

Kaya ora sanggup ngilangakene
Duh memulu mata mbayang-bayang bae…

Seketip mata kadang katon
Rembese mata sun ketuwon

Reff :
Apa kakang bli ngrasakaken
Yen ana sing lagi kangen
Ora sanggup yen ditinggal aken
Bli kuat lawas dianggur aken

Ibarat sawah ketiga
Langka udan nela bli krasa
Ana banyu setaun sepisan
Yen ketemu usum-usuman

Seketip mata kadang katon
Rembese mata sun ketuwon
Jagat peteng kilate padang
Banyu mata melimbang limbang

Mendung peteng ngadang tekane sampean
Gludug ngulon muni bareng tek tangisi

Seketip mata kadang katon
Rembese mata sun ketuwon

Facebook Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *