Lirik Lagu Selendang Sampiran – Yati Komala || Lirik Tarling 2020

Diposting pada

Lirik Lagu Selendang Sampiran – Yati Komala

SELENDANG SAMPIRAN
Voc. Yati Komala
Cipt.
Arr.

Angen-angen masih tetep dewekan
Daripada kien due demenan
Makan ati uga lara pikiran
Panas perih disakiti wong lanang

Ayam klawu ngeloni ning anake
Cinta sewu kanggo sampean kabeh
Sing tek sayang ora rasa rumasa
Tega pisan nyunati tali cinta

Reff:
Nasib kula kaya slendang ning sampiran
Raga nglambruk nangis keyungyun sampean
Kaya kenen wong ditinggal demenan
Kaya kenen wong ditinggal demenan

Slendang kabur murage ning tengah kalen
Hati hancur cinta direbut wong sejen
Lara ati kaya kekecos sujen
Lara ati kaya kekecos sujen

Ayam klawu ngeloni ning anake
Cinta sewu kanggo sampean kabeh
Sing tek sayang ora rasa rumasa
Tega pisan nyunati tali cinta

Reff:
Nasib kula kaya slendang ning sampiran
Raga nglambruk nangis keyungyun sampean
Kaya kenen wong ditinggal demenan
Kaya kenen wong ditinggal demenan

Slendang kabur murage ning tengah kalen
Hati hancur cinta direbut wong sejen
Lara ati kaya kekecos sujen
Lara ati kaya kekecos sujen

Angen-angen masih tetep dewekan
Daripada kien due demenan
Makan ati uga lara pikiran
Panas perih disakiti wong lanang