Lirik Lagu Sepisan Bae – Regi Herawati

Lirik Lagu Sepisan Bae – Regi Herawati 2019

SEPISAN BAE
Voc. Regi Herawati
Cipt. Zale RM
Arr. Wisnu Ochol

Kakang kula rindu setengah mati
Wis rong taun tek tinggal ning luar negri
Kula ning Taiwan kakang ning Dermayu
Ati kula wis banget rindu

Kaya kesiram banyu ngademi
Yen wis weruh kabare laki
Senajan cuma vidio callan
Ati seneng ora kejagan

Kakang kula rindu setengah mati

Reff:
Duh wis cukup sepisan bae
Pisah pisahan… adoh adohan

Pengen nangis di rangkul kakang
Lamun lagi di sewoti majikan
Bawa rasa wis ora betah
Pengen gage kumpul karo keluarga

Kaya kesiram banyu ngademi
Yen wis weruh kabare laki
Senajan cuma vidio callan
Ati seneng ora kejagan

Kakang kula rindu setengah mati

Reff:
Duh wis cukup sepisan bae
Pisah pisahan… adoh adohan

Pengen nangis di rangkul kakang
Lamun lagi di sewoti majikan
Bawa rasa wis ora betah
Pengen gage kumpul karo keluarga

Kaya kesiram banyu ngademi
Yen wis weruh kabare laki
Senajan cuma vidio callan
Ati seneng ora kejagan

Kakang kula rindu setengah mati