Lirik Lagu Sewulan Maning – Aas Rolani

By | Desember 27, 2018

Lirik Lagu Sewulan Maning – Aas Rolani

Tunggu kang sewulan maning
Yen sampean pengen kesanding
Aja watir sun ingkar janji
Yen wis jodoh pasti bakal dadi siji

Rong taun kita pisahan
Nahan rindu ninggal kenangan
Yen tanggung sewulan maning
Sabar kakang aja luru ganti dingin

Reff:
CINTA… Cerita impian kita
Kakang besok pasti kelaksana
RINDU… Rintihan sing jero kalbu
Kakang sewulan maning ketemu

Mulane kang ayo dedonga
Muga ana restu sing kuasa

Rong taun kita pisahan
Nahan rindu ninggal kenangan
Yen tanggung sewulan maning
Sabar kakang aja luru ganti dingin

Reff:
CINTA… Cerita impian kita
Kakang besok pasti kelaksana
RINDU… Rintihan sing jero kalbu
Kakang sewulan maning ketemu

Mulane kang ayo dedonga
Muga ana restu sing kuasa

Tunggu kang sewulan maning
Yen sampean pengen kesanding
Aja watir sun ingkar janji
Yen wis jodoh pasti bakal dadi siji

Facebook Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *