Lirik Lagu Sing Penting Yakin – Susy Arzetty Feat Suka Wijaya

By | Juli 2, 2019

Lirik Lagu Sing Penting Yakin – Susy Arzetty Feat Suka Wijaya

Lamon kakang pengen wedang
Rasa asrep kaya kurang gula
Sing penting yakin
Karo nyawang senyume kula

Lamon kakang pengen mangan
Sayur asrep kaya kurang pera
Sing penting yakin
Karo mandeng meseme kula

Sing pentinge diyakini
Disyukuri dinikmati
Masak apa bae
Rasa sedep yen bumbune cinta

Reff:
Apa sing ana tek rasakena
Langka sing sepah
Sing tek lakukena najan sederhana
Dasare cinta

Apa bli isin turu ning gubug
Saka bli tepung
Kuate cinta sing penting ngaub
Bli wedi nggebrug

Bahagia iku sederhana
Lamon urip didasari cita

Lamon kakang pengen mangan
Sayur asrep kaya kurang pera
Sing penting yakin
Karo mandeng meseme kula

Sing pentinge diyakini
Disyukuri dinikmati
Masak apa bae
Rasa sedep yen bumbune cinta

Reff:
Apa sing ana tek rasakena
Langka sing sepah
Sing tek lakukena najan sederhana
Dasare cinta

Apa bli isin turu ning gubug
Saka bli tepung
Kuate cinta sing penting ngaub
Bli wedi nggebrug

Bahagia iku sederhana
Lamon urip didasari cita

Lamon kakang pengen wedang
Rasa asrep kaya kurang gula
Sing penting yakin
Karo nyawang senyume kula

Lamon kakang pengen mangan
Sayur asrep kaya kurang pera
Sing penting yakin
Karo mandeng meseme kula

Sing pentinge diyakini
Disyukuri dinikmati
Masak apa bae
Rasa sedep yen bumbune cinta

Facebook Comments