Lirik Lagu Siwang (Terasi Bawang) – Dewi Kirana

By | November 28, 2019

Lirik Lagu Siwang (Terasi Bawang) – Dewi Kirana

SIWANG (TERASI BAWANG)
Voc. Dewi Kirana
Cipt. Adi Kamsek
Arr.

Rasane bunga seneng lan bahagia
Pandengan pertama gawe ganjel ning mata
Uwonge gagah uwonge ganteng
Ora gawe bosen dipandeng

Mandeng meng duwur ana ning awang awang
Atine keyuyun inget bae sampean
Uwonge garang sedep pisan
Ibarat siwang… terasi bawang

Reff:
Temu ireng tukune ning brebes
Uwonge ireng gering-gering pantes

Nambah dina nambah demen
Yen wis mesem gawe kangen
Duh aduh… kakang sayang
Sedep kaya terasi bawang

Rasane bunga seneng lan bahagia
Pandengan pertama gawe ganjel ning mata
Uwonge gagah uwonge ganteng
Ora gawe bosen dipandeng

Mandeng meng duwur ana ning awang awang
Atine keyuyun inget bae sampean
Uwonge garang sedep pisan
Ibarat siwang… terasi bawang

Reff:
Temu ireng tukune ning brebes
Uwonge ireng gering-gering pantes

Nambah dina nambah demen
Yen wis mesem gawe kangen
Duh aduh… kakang sayang
Sedep kaya terasi bawang

Rasane bunga seneng lan bahagia
Pandengan pertama gawe ganjel ning mata
Uwonge gagah uwonge ganteng
Ora gawe bosen dipandeng

Mandeng meng duwur ana ning awang awang
Atine keyuyun inget bae sampean
Uwonge garang sedep pisan
Ibarat siwang… terasi bawang

Facebook Comments