Lirik Lagu Srabi Miring – Sri Avista | Lirik Tarling 2020

By | Desember 18, 2019

Lirik Lagu Srabi Miring – Sri Avista | Lirik Tarling 2020

SRABI MIRING
Voc. Sri Avista
Cipt.
Arr.

Srabi miring arane gonjing
Manis gurih yen dicampur karo gula
Awak sun gering pikiran pusing
Batin sedih wis lawas di tinggal lunga

Kue donat lan kue dading
Ayam cemani sikile kuning
Pancen blenak due laki bli kesanding
Turu bengi cuma batur bantal guling

Reff:
Tulung kang tambanana kula sing lagi merana
Senajan cuma sedina…
Kakang aja kesuwen padu sewengi gah bagen
Aja sampe… kulae kelungsen

Tulung kang tambanana kula sing lagi merana
Senajan cuma sedina…
Kakang aja kesuwen padu sewengi gah bagen
Aja sampe… kulae kelungsen

Kue donat lan kue dading
Ayam cemani sikile kuning
Pancen blenak due laki bli kesanding
Turu bengi cuma batur bantal guling

Reff:
Tulung kang tambanana kula sing lagi merana
Senajan cuma sedina…
Kakang aja kesuwen padu sewengi gah bagen
Aja sampe… kulae kelungsen

Tulung kang tambanana kula sing lagi merana
Senajan cuma sedina…
Kakang aja kesuwen padu sewengi gah bagen
Aja sampe… kulae kelungsen

Srabi miring arane gonjing
Manis gurih yen dicampur karo gula
Awak sun gering pikiran pusing
Batin sedih wis lawas di tinggal lunga