Lirik Lagu Syarat Siji – May Barby

By | Desember 3, 2019

Lirik Lagu Syarat Siji – May Barby

SYARAT SIJI
Voc. May Barby
Cipt. –
Arr. –

Sampean teka gawa cinta
Lunga ninggali lara
Jare kula sing dipilih
Malah milih balik ning rabi

Wani ndemeni bli wani megat
Wani ndemeni kula
Bli wani megat sing tua
Angger kula sing dilelara

Reff:
Sun gelem dadi siji
Nangis syarate siji
Yen kakang bener demen
Rabi kakang pegaten

Pengen dihalal aken
Malah ditinggalaken
Kepengen ganti rabi
Tapi wedi ning rabi

Cinta kehalang syarat
Kon megat rabi kakang bli kuat

Wani ndemeni bli wani megat
Wani ndemeni kula
Bli wani megat sing tua
Angger kula sing dilelara

Reff:
Sun gelem dadi siji
Nangis syarate siji
Yen kakang bener demen
Rabi kakang pegaten

Pengen dihalal aken
Malah ditinggalaken
Kepengen ganti rabi
Tapi wedi ning rabi

Cinta kehalang syarat
Kon megat rabi kakang bli kuat

Sampean teka gawa cinta
Lunga ninggali lara
Jare kula sing dipilih
Malah milih balik ning rabi

Facebook Comments