Lirik Lagu Tak Selang Lakine – Ayi Nirmala

Bagikan

Lirik Lagu Tak Selang Lakine – Ayi Nirmala || Lirik Lagu Tarling Ayi Nirmala

TAK SELANG LAKINE
Voc. Ayi Nirmala
Cipt. Amin Hermawan
Arr. Wisnu Ocol

Rindu karo cemburu
Cuma mung gawe nafsu
Nunggu nunggu
Janji kakang sing ora tentu
Suwung ati kula rasane kaku

Banyu ning godong lompong
Bli angger gampang kegleong
Calang colong kudu bohong
Pengen ketunggon

Resiko ndemeni lakine uwong

Reff:
Mader mung liwat bae
Mlaku bareng rabine
Nangapa kula…
Sing panas atine

Parek tukaran bae
Langka bosen bosene
Malahan nambah…
Rasa demene

Jaka galih kuning klambine
Maju perang pada saktine
Lamon olih ning rabine
Arep tek selang lakine

Banyu ning godong lompong
Bli angger gampang kegleong
Calang colong kudu bohong
Pengen ketunggon

Resiko ndemeni lakine uwong

Reff:
Mader mung liwat bae
Mlaku bareng rabine
Nangapa kula…
Sing panas atine

Parek tukaran bae
Langka bosen bosene
Malahan nambah…
Rasa demene

Jaka galih kuning klambine
Maju perang pada saktine
Lamon olih ning rabine
Arep tek selang lakine

Banyu ning godong lompong
Bli angger gampang kegleong
Calang colong kudu bohong
Pengen ketunggon

Resiko ndemeni lakine uwong

Was this helpful?

0 / 0