Lirik Lagu Takdir Sejati – Wa Koslet

Diposting pada

Lirik Lagu Takdir Sejati – Wa Koslet

TAKDIR SEJATI
Voc. Wa Koslet
Cipt.
Arr.

Nok sing sabara sing tek jaluk kakang
Uga kudu nrima dalan nasibe kakang
Aja ilok nuruti napsu ning jero ati

Senok kudu ngarti takdir kang sejati
Nuruta ning laki slamet dunya illahi
Aja dianggap sok nglawan ning laki

Senok sing sabara…

Reff:
Duh… gusti lara sun lara
Akibat campur tangan mertua
Sing akhire ngrusak segalane…

Tulung… gah nok sing bijaksana
Aja nuruti pihak ketiga
Sebab senok inget wis due laki…

Senok kudu ngarti takdir kang sejati
Nuruta ning laki slamet dunya illahi
Aja dianggap sok nglawan ning laki

Senok sing sabara…

Reff:
Duh… gusti lara sun lara
Akibat campur tangan mertua
Sing akhire ngrusak segalane…

Tulung… gah nok sing bijaksana
Aja nuruti pihak ketiga
Sebab senok inget wis due laki…

Nok sing sabara sing tek jaluk kakang
Uga kudu nrima dalan nasibe kakang
Aja ilok nuruti napsu ning jero ati

Senok kudu ngarti takdir kang sejati
Nuruta ning laki slamet dunya illahi
Aja dianggap sok nglawan ning laki

Senok sing sabara…