Lirik Lagu Tamba Sebel – Susy Arzetty || Lirik Lagu Tarling 2021

By | Maret 18, 2021

Lirik Lagu Tamba Sebel – Susy Arzetty || Lirik Lagu Tarling Susy Arzetty

TAMBA SEBEL
Voc. Susy Arzetty
Cipt. Suka Wijaya
Arr. Raden nms team

Kakang sayang ning kula wis ora ngandel
Buktine ning kula sering gawe mengkel
Yen balik ning umah mung tamba sebel

Jare cukup kakang bae sing nganggo masker
Kula meneng ning umah kon nganggo onder
Nyatane ning kula wos ora ngecer

Buktine ning kula wis ora ngiler
Mekaya mah solot slingkue santer

Reff:
Mungkin kakang wis bosen
Apa wis nyudah demen
Apa sih ning kula
Inda indaan demen

Nggamarasa wong lawas
Dipoles tetep loas
Percuma wis angel
tetep bli bakal puas

Percuma ngalem ngalem
Wis ora ngandel
Yen balik ning kula
Mung tamba sebel

Jare cukup kakang bae sing nganggo masker
Kula meneng ning umah kon nganggo onder
Nyatane ning kula wos ora ngecer

Buktine ning kula wis ora ngiler
Mekaya mah solot slingkue santer

Reff:
Mungkin kakang wis bosen
Apa wis nyudah demen
Apa sih ning kula
Inda indaan demen

Nggamarasa wong lawas
Dipoles tetep loas
Percuma wis angel
tetep bli bakal puas

Percuma ngalem ngalem
Wis ora ngandel
Yen balik ning kula
Mung tamba sebel

Kakang sayang ning kula wis ora ngandel
Buktine ning kula sering gawe mengkel
Yen balik ning umah mung tamba sebel

Jare cukup kakang bae sing nganggo masker
Kula meneng ning umah kon nganggo onder
Nyatane ning kula wos ora ngecer

Buktine ning kula wis ora ngiler
Mekaya mah solot slingkue santer